علت نامگذاری استانبولی پلو به درستی مشخص نیست. اصولا ترکهای تركیه، برنج را به صورت پلو، یعنی مخلوط با گوشت، سبزیجات و موادی از این قبیل تهیه میكنند، پس شاید این پلوی لذیذ و ساده، یک غذای وارداتی باشد.
قاطی پلوها از غذاهای پرطرفدار هستند. هم به خاطر روش طبخ آسان آنها و هم به خاطر مواد اولیه در دسترس آنها. مانند لوبیا پلو و شیرین پلو. یکی از قاطیپلوهای خوشمزه، استانبولی است که طرز تهیه بسیار راحتی هم دارد. کافی است مواد لازم را فراهم کنید. بعد از یک ساعت غذا حاضر و آماده است. با مجله دلتا با دستور پخت استانبولی با سبزیجات معطر همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه استانبولی با سبزیجات معطر
- برنج یک و نیم پیمانه
- نمک ۴ قاشق چایخوری
- پودر فلفل قرمز یک قاشق
- ریحان تازه (خرد شده) ۲ قاشق غذاخوری
- آنغوزه یک چهارم قاشق چایخوری
- گوجه فرنگی سفت (ریز خرد شده) یک و نیم پیمانه
- آب ۳ پیمانه
- پاپریکا ۴ قاشق چایخوری
- رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
- روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
- سیب زمینی استانبولی (ریز خرد شده) یک عدد
- جعفری تازه (خرد شده) ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه استانبولی با سبزیجات معطر
مرحله اول
ابتدا برنج را شسته و آب آن را بگیرید. آب، نمک، پاپریکا یا فلفل قرمز، رب گوجه فرنگی و ریحان را در قابلمه مناسبی به جوش آورید. حرارت را کاملا ملایم کنید و در قابلمه را بگذارید تا آب بخار نشود.
مرحله دوم
در یک قابلمه مناسب روغن زیتون را با حرارت متوسط داغ کنید. سپس آنغوزه و سیب زمینی خرد شده را در روغن تفت دهید. برنج را اضافه کنید و حدود ۲ تا ۳ دقیقه با آنغوزه و روغن زیتون تفت دهید.
مرحله سوم
در ادامه آب جوش را اضافه کنید. دوباره حرارت را بالا ببرید تا آب به جوش آید. بعد از این که آب به جوش آمد، حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید تا برنج با حرارت ملایم حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزد.
مرحله چهارم
قابلمه برنج را از روی حرارت بردارید. در قابلمه را بردارید. حالا گوجه فرنگی که ریز خرد کردهاید را همراه جعفری به برنج اضافه کنید.
مرحله پنجم
مواد را خوب با هم مخلوط کنید. استانبولی آماده است. آن را در ظرف مناسب سرو کرده و نوش جان کنید. میتوانید بهجای ریحان تازه از پودر ریحان استفاده کنید.
:: برچسبها:
مجله دلتا, آشپزی ایرانی ,
:: بازدید از این مطلب : 90
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0